1. Cat
  2. Esp

Presentació

Benvingut a la nostra web!

L'any 1977 neix l'Escola d'Actors de Barcelona.

Fundada per Cesc Queral, Josep Anton Codina i Alfons Maiques, l'eab ha format des de fa 45 anys a professionals en el terreny tant teatral com cinematogràfic o televisiu.

Per l'eab han passat un gran nombre de col.laboradors de renom en les seves diverses disciplines. Rogelio Rivel, Carles Maicas, Lluís Elias, Ramón Teixidor, Àngels Margarit, Carme Portacelli, Antoni Verdaguer, Ma. Jesusa Andany i molts d'altres reconeguts professionals.

Aquesta experiència ens referma en la que ha estat sempre la nostra filosofia: "per a poder experimentar i corregir el que s'ha après, només hi ha una forma: dur-ho a la pràctica des d'un primer curs".

El nostre centre té com a objectiu que els alumnes mostrin d'una forma real els seus coneixements presentant una obra teatral per tal d'habituar-los ja al contacte directe amb el públic.

Així doncs, en un primer grau ja es treballa amb fórmula professional i en graus successius l'alumne realitza diversos muntatges que li serveixen per anar adquirint seguretat en si mateix al temps que a l'eab li permet avaluar amb més precisió el seu progrés.

En el moment en que comencen a preparar-se els muntatges l'alumne viu el procés real d'una producció teatral: estudi i preparació del personatge, treball de documentació, lectures, assajos artístics i tècnics, proves de vestuari, promoció i estrena de l'obra, amb avaluació i anàlisi posterior del director amb els alumnes.

L'eab s'ubica en un local on tenim més facilitat per poder experimentar la pràctica sobre l'escenari, ja que el local disposa d'un teatre propi.

I a més, a l'eab creiem que tothom que vulgui estudiar teatre ha de poder fer-ho, siguin quins siguin els seus recursos econòmics. per això, en aquest temps de crisi, l'eab ha mantingut els seus preus perque sigui mes fàcil poder fer realitat el somni de ser actor.

A l'Escola d'Actors de Barcelona estem convençuts que en qualsevol disciplina la pràctica és la fórmula més real i eficaç d'aprenentatge.

t'agrada el que veus?
..........................................................

i si a més el que desitges és pujar a un escenari de veritat i gaudir del teatre, escriu-nos un mail i et donarem una cita per veure'ns.

posa't en contacte

937 499 682
648 543 814
info@escoladactors.com


avís legal / mapa web / disseny de joel de almeida
copyright © 2023 escola d'actors de barcelona / carrer mallorca 580 - 08026 barcelona